Negresa cu branza de vaci

de anca_rm in Dulciuri, 27 Iul 2016 | 3595 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -5 oua
  • -5 linguri zahar
  • -7 linguri faina
  • -1 lingura cacao
  • -3 lingura cafea
  • -1 lingurita rom
  • -300 gr branza
  • -100 gr stafide
  • -2 oua
  • -3 linguri zahar pudra
  • -coaja de limeta
  • -praf de copt
  • Extra: 50 gr ciocolata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Branza o sfarmitam cu ajutorul unei furculite si adaugam in ea stafidele si 3 linguri de zahar pudra  si o lingurita esenta rom. Stafidele nu le punem in rom in prealabil , ele se vor hidrata cu zerul lasat de branza.

Intr-un bol inalt punem ouale impreuna cu 5 linguri zahar si un praf de sare si le batem pana se spumeaza si isi schimba culoarea.

 Adaugam cafeaua, cacao ,faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.

In tava de 25x30 turnam compozitia si deasupra cu o lingura impartim branza.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru 20-30 minute .

Dup ace o scoatem din cuptor razuim ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci